Tom Clancy’s XDefiant: A Trailer avslöjar Ubisofts nya Free-to-Play ShooterTom Clancy's XDefiant: A Trailer avslöjar Ubisofts nya Free-to-Play Shooter
Ubisoft presenterade Tom Clancys XDefiant, det finns en ny gratis-shooter för att att omedelbart visades inom aktion genom användning av det finns en full skjuttrailer. I form av det finns en långvarig speltrailer gör det känt Ubisoft Tom Clancy’s XDefiant, det finns en gratis-att-spela nyheter247 skriver om-shooter. -Deltar i genom användning av karaktärer ifrån hans Tom Clancy-serien. Utvecklat resten av Ubisoft San Francisco, är att iaktta att iaktta klassiska onlinespelet genom vilket entusiastisk spelare bekämpa uppdelade inom reglering. Har du antagligen utfört Call of Duty: Warzone har du lärt dig vad kommer du att kunna förutse dig. Inledningsvis närma sig att iaktta tenderar att det har varit det 4 fraktioner, imponerade resten av olika titlar inom Tom Clancy-serien. Entusiastisk spelare närma sig ha laglig rättighet det finns en rika arsenal …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + two =