Danganronpa Decadence, ny trailer och konstverk för Danganronpa S: Ultimate Summer CampDanganronpa Decadence, ny trailer och konstverk för Danganronpa S: Ultimate Summer Camp
Släppte det finns en ny trailer titta på Danganronpa Decadence-samlingen titta på Nintendo Switch, och dessutom ett konstnärliga ansträngningar resten av Danganronpa S: Ultimate Summer Camp .. Spinke Chunsoft råda över lanserad det finns en ny trailer titta på Danganronpa Decadence-kollektionen titta på Nintendo Switch, för att du kommer att se inom spetsen titta på nyheterna. Att anse bekräftade dessutom konstnärliga ansträngningar resten av Danganronpa S: Ultimate Summer Camp, ett slag brädspel som kan tenderar att ges för att det finns en bonus. Danganronpa Decadence närma sig att leverera de som tre huvudkapitlen inom serien: Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition, Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition dessutom Danganronpa V3: Killing Harmony Anniversary Edition. Att anse fjärde sporten är den ovan pratade om bonusen: Danganronpa …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + thirteen =