Minecraft x Minions: Despicable Me-karaktärer invaderar Mojang-speletMinecraft x Minions: Despicable Me-karaktärer invaderar Mojang-spelet
Minecraft konfronterad Minions via det finns en ny DLC via tema för att övertagande karaktärerna resten av Despicable Me komma in inom Mojang-spelet. Minecraft konfronterad Minions inom det finns en ny officiell expansion baserad på Despicable Me, utvecklad inom samarbete resten av Mojang via Illumination via det finns en planerad release resten av sin egen se fram emot nuförtiden inom Minions x Minecraft DLC. Inom paketet vi upptäcker att vi skinn via de som antal karaktärerna i riktning bort Illumination-filmerna, specifikt Gru, Lucy, Margo, Edith, Agnes och såklart Minions militär. Även skurkarna Vector såväl som Elektrisk energi Macho är nuvarande, liksom olika byggnadselement med avsikt att anpassa temascenariot. Kommer du att kunna låt oss titta på resultatet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 13 =