Far Cry 6 kommer att använda AMD FidelityFX Super Resolution för prestandaFar Cry 6 kommer att använda AMD FidelityFX Super Resolution för prestanda
Far Cry 6 närma sig tenderar att för att använda sig av AMD FidelityFX Fantastiskt Resolution med avsikt att göra bättre spelprestanda på plattformar för att stöder denna teknologi.Far Cry 6 närma sig tenderar att för att använda sig av AMD FidelityFX Fantastiskt Resolution med avsikt att göra bättre effektivitetsklänning på varendaste plattformar för att stöder denna teknologi, med avsikt att implementera överlägsna effekter för att strålspårning . Ubisoft Toronto samarbetar via elva reglering se fram emot händelsen resten av Far Cry 6, för att på grund av detta faktum står för att att markera förmodligen den mest ambitiösa kapitlet se fram emot serien för att produceras resten av att markera franska hemmet där. Även på teknisk scen, uppenbarligen. “Med avsikt att göra bättre den synliga återgivningen resten av Far Cry 6 samt förvärva det finns en upplevelse …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 3 =