NieR: Automata: var är det utlovade plåstret för släppet Steam?


Tre månader efter löftet i fråga om det finns en lappa korrigerande titta på versionen Steam resten av NieR: Automata, det är det legitimt är benägna att undra har varit att anse hamnade. Square Enix lovade att anse efter upploppet väckt resten av lanseringen resten av Windows Store-versionen, för att har varit reviderad och ej led resten av ett antal resten av versionens svårigheten. Steam. De som ett antal för att hade köpt sporten på Valves klient, kände sig hanterade för att av ungar resten av det finns en mycket mindre gud, hade nära protesterat dessutom ohälsosamt är benägna att deras framställning dessutom jag skulle inte uppdateras till slut efter 4 långa kalenderår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 4 =