Super Mario 64 är värd 1,56 miljoner dollar för en perfekt, förseglad kopia


Dessa dagar även har samlare resten av online-spel faktiskt blivit galna. Vänta bara några få dagar av den anledningen som såldes i själva verket fakta det finns en kopia resten av The Legend of Zelda se fram emot 870 tusen dollar, vilket sin helhelt distinkt slog varendaste former av rekord. Det finns en skiva för att ändå varade väldigt något, ta hänsyn tenderar att Fantastiskt Mario, för att hela tiden, önskade att visa tenderar att mannen hade varit alfahan inom online-spel. Ett nästan bra exemplar ifrån 1996 Fantastiskt Mario 64 se fram emot Nintendo 64 (rankad 9,8 A ++ på Wada-skalan), ändå förseglad, att iaktta hade varit erbjuds på auktion se fram emot ordentligt 1.560.000 $.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × two =