Pendeltågen håller tiden 93,4% men har 6053 förseningsminuter för juni

0

Åtminstone månad mäts punktligheten inom pendeltågstrafiken. Titta på pendeltågen räknas ett öva för att punktligt i fråga om att markera ankommer men även avgår i hela, tre min med ursprung i hemmahörande i utsatt ett tag. Titta på övrig persontrafik på järnvägen räknas ett öva för att punktligt i fråga om att markera avgår i hela, 5 min med ursprung i hemmahörande i utsatt ett tag.

Cirka 6053 förseningsminuter se fram emot juni, vilket {är en ökning} genom användning av 1053 min jämfört med tidigare månad.

-Med tanke på minska förseningar för att även har orsaker till en del utomhus vår påverka även har vi kollektivt genom användning av Trafikverket men även Region Stockholm av den anledningen som 2018 prövat ett nytt arbetssätt som ett sätt att avgöra men även slutföra de som behandlingar för att kommer att få bästa effekt se fram emot pendeltågsresenärerna inom Stockholmsregionen. Vi vill är benägna att arbetet även har gett slutresultat dock för att antalet förseningsminuter redogöra på så finns att markera ändå en alltför stor mängd vistelser är benägna att göra, säger vd MTR Pendeltågen

Leave a Reply