JETT The Far Shore: juli 2021 State of Play-speltrailerJETT The Far Shore: juli 2021 State of Play-speltrailer
Genom State of Play inom juli 2021 bekräftade Sony det finns en ny speltrailer från JETT The Far Shore .. På State of Play även har Sony återinfört JETT The Far Shore, genom användning av det finns en ny trailer för att guida antal gameplay-scener men även förklarar vad som kan vara spelets exakta en personlighet, ganska mycket mystisk fram till nu. För att pilot bör vi inom JETT The Far Shore tur ytterligare en mega planet med tanke på sök efter ett ställe under vilket mänskligheten är redo att bo. Vi kommer köra ett rymdfarkost för att färdas genom användning av överdriven snabbhet å andra sidan vi kan också ha förmågan att behålla men även upptäcka trånga områden ytterligare fots. Vi bör upptäcka, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 3 =