Bright Memory Infinite: trailer för juli 2021 visar många actionscenerBright Memory Infinite: trailern för juli 2021 visar många actionscener
Den nya Bright Memory Infinite-trailern titta på juli 2021 framföra oss ett antal nya actionscener titta på skjutspelet FYQD-Studio. Förlaget Playism samt utvecklaren FYQD-Studio även har lanserad det finns en ny trailer titta på Bright Memory Infinite för att del av Game Charging Night of Juli 2021. Videon, för att kommer du att kunna låt oss titta på ovan, erbjuda ett antal actionscener grundade på skjut- samt svärdattacker. Bright Memory Infinite-trailern skär som rör sig fort ifrån scen ta sig an scen, bör vi är redo att ändå låt oss titta på några lång sikt sekvenser emot dem som kan vara distinkt robust fiender. Den …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 3 =