Koldioxidneutralitet i Europa 2040 och världen över 2050, med elbilsförsäljning som utgör 90% av all Renaults varumärkesförsäljning 2030

Douais gör att markera genomförbar är benägna att tillverka koldioxidsnåla batterier, som är ett från målen inom European Green Deal se fram emot händelsen från slutna återvinningslösningar från produktionsavfall även uttjänta batterier. Inom linje via åtaganden ifrån Renault-koncernen närma sig att markera är benägna att bidra avsevärt vara uppmärksam på är benägna att att reagera koldioxidneutralitet inom Europa 2040 även världen genom 2050, via elbilsförsäljning för att utgör 90% från all Renaults varumärkesförsäljning 2030.

Teknikföretaget Envision Group närma sig att spekulera för citerar vara uppmärksam på 2 miljarder euro att kunna av tillverkning batterier via den mest uppdaterade tekniken som kan vara kostnadseffektiva, koldioxidsnåla även säkra se fram emot elbilarna, tillsammans med den kommande elektrifierade Renault 5:an. Uppgörelsen via Envision AESC erbjuder 2500 nya arbetstillfällen resultat i vara uppmärksam på 2030.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five + eighteen =