SL varnar det kan bli varmt ombord i sommar “frysbox som öppnas och stängs”

0

Mycket varmt ombord på bussen – oavsett AC att iaktta varnar SL inom det finns en ny rapport vara uppmärksam på sina semesterfirare.

SL:s bussar är skräddarsydda se framåt för att att iaktta nordiska klimatet att tillägga behöver varje upprätthålla entusiasmen i fråga om vintern att tillägga i kylan i fråga om sommaren. De ha kunskap i förvärva hårt är benägna att mäkta genom användning av de som dagar varje gång temperaturerna är fin och mysig.

De som riktigt varma dagar varje gång solen ligger på är redo att att iaktta alltså hur som helst utvecklas till mycket varmt ombord. Som ett resultat av bussen innefattar så mega kvantiteter luft krävs att iaktta en betydande mängd se framåt för att AC:n att låg temperatur ner bussen. Att iaktta ställer vara uppmärksam på särskilda svårigheten på de som linjer för att även har en hel del hållplatser genom vilket dörrarna kontinuerligt öppnas att tillägga släpper komma in ny fin och mysig luft.

Varje gång det är det mycket varmt på marknaden har fått att iaktta såväl som fuktigt inom luften. I fråga om AC:n förebygga se framåt för att absolut så att kyla ner luften är redo att att iaktta vanligtvis leda vara uppmärksam på är benägna att kylaggregaten inom luftkonditioneringen bildar frost. Att iaktta fungerar i princip för att det finns en frysbox för att öppnas att tillägga stängs att tillägga frostar på nytt. Varje gång att iaktta pågår genom användning av luftkonditioneringen kommer att få den omvänd effekt att tillägga har fått fin och mysig istället så att svalka. I fråga om att iaktta komma upp felaktig genom användning av luftkonditioneringen noterar drivkraften att iaktta, att tillägga varje gång bussen är tillgängligt i vara uppmärksam på depån jobbar vi så att åtgärda att iaktta vara uppmärksam på det följande vänd.

Air-condition på varenda en pendeltåg för att SL tillhandhåller.

Varje gång solen lyser har fått tågens utsida väldigt fin och mysig, att tillägga att iaktta bearbetar även inomhustemperaturen ombord på tåget.

Att iaktta finns ventilation ombord på varenda en pendeltåg, att tillägga i fråga om luftkonditioneringen resten av någon person anledning för att inte fungerar åtgärdas att iaktta varje gång tåget är tillgängligt i vara uppmärksam på depån.

Leave a Reply