EM-herrlandslaget i fotboll har spelarna testats minst var fjärde dag

0

Inom Svenska Fotbollsförbundets herrlandslag även har spelarna testats inte mindre än att har varit fjärde arbetsdag att tillägga kommer att få lösningar genom Infosolutions Labportalen.

Labportalens mest vanliga frågorna kunders finns i hela, sjukvården genom vilket de som skickar elektroniska remisser vara uppmärksam på laboratorium se framåt för att allihop sorters medicinska prover för att tas. Dock att markera finns olika dessutom för att behöver kontrollera hälsan upprepat. Bland de många finns elitidrottare. Dale Reese är Medical Liaison Officer se framåt för att fotbollslandslaget att tillägga även har det finns en nyckelroll inom det stora covid-19-testandet från ivrig spelare att tillägga ledare gå igenom att tillägga genom EM.

Att iaktta ecu fotbollsförbundet UEFA även har sålt kommer in testningspaket vara uppmärksam på antal av länder som inom Europa för att beordrar är benägna att spelarna testas se framåt för att covid-19 har varit fjärde arbetsdag. Det är det så att förvärva finns tillgängliga i inom de som länderna för att truppen åker vara uppmärksam på. Fint framme inom landet tas även tester gå igenom det finns en match. Att iaktta görs både labtest, så kallat PCR-test, för att distribueras vara uppmärksam på Synlab, att tillägga ett snabbtest ungefär minsta symptom.

– I fråga om det finns en smitta är tillgängligt i inom ”bubblan” är redo att att markera förvärva rejäla sanktioner för att är benägna att man behöver att justera ut ett sin helhelt reglering, förklarar Dale Reese.

Att iaktta officiella jakten för att undersöka för testerna se framåt för att UEFA även har laboratoriet Synlab, för att vara uppmärksam på sin hjälpreda att sköta personuppgifter att tillägga provsvar vidtar Infosolutions Labportalen. UEFA:s generalsekreterare nämnde inom ett före pressmeddelande att pojken är på gott humör se framåt för att partnerskapet i form av Synlab inom kampen så att upprätthålla miljön positiv genom pågående mästerskap.

Testning att tillägga isolering är den 2 mest viktiga verktygen inom den kampen. Som ett sätt att för att inte förvärva kommer in smitta inom laget och så de närmast spelarna, såsom sjukvårdare, arbetare för att sköter gräset att tillägga en annan servicepersonal, hålls de som isolerade. Att iaktta känd som bubblan.

I fråga om vara uppmärksam på instans kocken, det finns en välja eller styrelsemedlemmar ska observera i form av till minst en match i främmande land behöver även de som leverera separata PCR-tester. De som behöver showcase ett legitimt certifikat i form av ett färskt att tillägga skadligt att testresultat för att fås genom Synlab. Ännu en sin hjälpreda se framåt för att remisser att tillägga provsvar vidtar de som Labportalen, som kan vara Infosolutions ett svar se framåt för att digital hantering från prover. Hela genom Labportalen sköts all kommunikation mellan förbundet att tillägga laboratoriet.

– Att iaktta jag uppskattar i form av Labportalen är snabbheten, säger Dale Reese. Vi kommer att få kommer in provsvaren omedelbart inom inkorgen att tillägga i fråga om att markera verkar som någon även har ett konstruktivt konsekvens ha kunskap i, raskt agera att tillägga göra det finns en {handlingsplan}.

Är benägna att kolla in spelarna är ett ifrån UEFA så att överhuvudtaget vara kapabel att spela internationella matcher. Nationella hälsomyndigheter även har dessutom personlig riktlinjer. Varenda en myndigheter godkänner för att inte hela tiden UEFA:s säkerhetsåtgärder. Av länder som eller områden för att eire att tillägga Bilbao inom Spanien även har tvingat matcher att tillägga turneringar för att manövrera för ut vara uppmärksam på olika metropol att tillägga av länder som inom Europa.

– Vi skulle vilja observera var lands nationella lagar. Inom Ryssland gäller vara uppmärksam på instans karantän att tillägga är faktiskt gå igenom Fotbolls EM även har somliga ivrig spelare för att inte fått träffa sina familjer på 45 dagar. Man kommer att få vara solidarisk inom den svårigheten.

Hos Synlab är de som beredda på och extra covid-testning framöver.

– Säker, vi är de flexibla att tillägga även har ett intill samarbete i form av idrottsvärlden, berättar Venus Alizadeh, verksamhetsansvarig på Synlab som kan vara ett internationellt som företag i form av laboratorier inom 40 av länder som.

Se fram emot Venus Alizadeh, för att både är biomedicinare att tillägga folkhälsovetare, är testning att tillägga provsvar del av är benägna att leverera makten genom sin egen välbefinnande. För att inte bara för att se framåt för att elitidrottare.

– Av oldsters blev extra akut medvetna i fråga om sin välbefinnande att tillägga är benägna att vi allihop även har antal genetiska villkor. Det som får koll på sin egen informationen är första steget emot det finns en förändring, säger hon.

Fredagen den 11 juni öppnas Fotbolls EM i form av matchen mellan Italien att tillägga Turkiet.

Leave a Reply