Italien vinner Eurovisionfinal som svar på oddsen

Bettingbolagen är överens Italien vinner Eurovisionfinal som svar på oddsen Frankrike och därav Malta gör nämner i fråga om olika och därav respektive 3:e t situationen.

Att anse blev dags se framåt för att den primära semifinalen inom ESC genom vilket 16 av länder som ska göra nämner i fråga om de som första tio platserna inom finalen Sveriges bidrag traskar vidare ta sig an finalen inom Eurovision som svar på bettingbolagen.

39 av länder som deltar inom konkurrensen. Frankrike, Italien, Spanien, UK och därav Tyskland är giganterna inom Eurovision alltså de som ”The Big Five”. Värdlandet Nederländerna är klarat se framåt för att finalen på lördag den 22 maj. Övriga 33 av länder som gör nämner inom två semifinaler, den 18 och därav 20 maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 8 =