Rummenigge: Tyskland måste skynda i fråga om de som behöver ha Hansi Flick

0

Att anse tyska fotbollsförbundet (DFB) bör skynda sig i fråga om att anse behöver ha Hansi Flick för att ny , varnar Karl-Heinz Rummenigge, för att påpekar är benägna att Bayern München-tränare efterfrågas från fler klubbar inom sommarsäsong.

Flick även har länge utnämnts för att huvudkandidat med ett syfte att ersätta Joachim Lev efter EM, dessutom förbundet även har allaredan bekräftat är benägna att att anse även har pratat genom användning av 56-åriga Flick, även när inte en enda överenskommelse men även har uppnåtts. Rummenigge säger är benägna att Flick, för att firade den nya Bundesliga-titeln genom användning av Bayern igår, säger är benägna att de som bör skynda.
“Hansi jag skulle inte vara utmärkt se framåt för att DFB. Vara insatt i bara för att förespråkare är benägna att de som kommer att få jobbet gjort raskt. Hansi är det finns en för att en mängd på jakt efter p.g.a hans framgång. “För att det är att anse för att inte finns betydligt drama inom toppen i fråga om mannen åker ta sig an Europa”, uttalas Rummenigge.
Flick närma sig är benägna att bli ersatt inom toppen från säsongen från Julian Nagelsmann med ursprung i hemmahörande i RB Leipzig. Efter gårdagens 6-0-seger genom Borussia Mönchengladbach gör det känt mannen för att inte en alltför stor mängd i fråga om sin framtid.
“Jag behöver förlänga vara och affärer genom användning av ett reglering för att är redo att vinna titlar, se framåt för att det är det jättekul. Närma sig jag nånting är benägna att återvända ta sig an Bayern? Jag kan tänka på mig att anse. “Bayern fortsätter att vara min medlemskap.”

[ad_2]

Leave a Reply