Genua sumpade hemma i opposition att Sassuolo, Pandev spelade 68 min

Genua misslyckades genom användning av att uppnå nya poäng för att det bara om absolut jag skulle inte göra vissa deras överlevnad inom Serie A efter ha laglig rättighet förlorat 1: 2 hemma i opposition att Sassuolo, för att genom användning av tre poäng flyttade ännu en den placera för att den övertagande ännu en Europa League.

Via Goran Pandev för att startare (för att spelade 68 min) släppte Grifone kommer in ett mål som inom den 14: e minuten hela genom Gianluca Raspadori, dessutom av den anledningen som inom den 28: e minuten annullerades deras mål som tack vare det finns en foul. Inom den 66: e minuten ökade Domenico Berardi ännu en 0: 2, tidigare än inom 85: e minuten gjorde Davide Zapakosta ett mål som se framåt för att det finns en tydligen avslutning.
Sassuolo råda över för tillfället är tagit sig genom Roma på 7:e tillräckligt med utrymme inom tabellen genom användning av 56 poäng, även när “vargen” för att ligger det finns en poäng efter råda över färre matcher. Genua förblir 14: e genom användning av 36 poäng, 5 genom nedflyttningszonen genom användning av bara för att tre matcher resultat i ännu en december resten av säsongen.

Leave a Reply