Fear the Walking Dead 6, gör det känt plotarna se fram emot de som mest uppdaterade episoderna: såväl som dem är läskiga!

0

Den tipsa är det finns en ny inledning se fram emot den 6:e säsongen från Fear the Walking Dead: Se framåt för att ett par minuter eftersom den gör det känt AMC den officiella översikten se fram emot säsongens 4 slutlig del såväl som följare jag skulle inte göra duktigare i ett försök att förbereda sig se fram emot det finns en explosiv final.

Efter de som mest uppdaterade delarna från Fear The Strosa Dead, inom del 6-13, genom användning av titeln “JD” såväl som planerad ytterligare 16 maj, “huvudpersonerna bör separera i ett försök att att samla fakta i ett försök att ta slut ett inkommande risk“. Inom del 6-14, genom användning av titeln” Mor “, den 23 maj, är Alicia det finns en fånge.”återförenas genom användning av gamla kompisar däremot tvingas möta sitt dagen innan idag“.
Serien övertagande eftersom den det finns en paus hela Memory Day såväl som närma sig igen ytterligare luften den 6 juni genom användning av del 6-15 genom användning av titeln “USS Pennsylvania”: inom säsongens näst slutlig del “alla bitar avslöjas såväl som ett och annat av religion testas som ett resultat av våra hjältar bör för att hitta en metod är benägna att ta slut Teddys flygplan“. Avslutningsvis slutar säsong 6 den 13 juni genom användning av del 6-16, paradoxalt genom användning av titeln” Inledning “: inom säsongsfinalen.”ett och annat en personlighet närma sig är benägna att bromsa ner bestämd i ett försök att uppleva den förestående förstörelsen på sina personlig villkor“. Avslutningsvis närma sig att markera är benägna att det har varit det bekymmer.
På detta sista är faktiskt modigt“, förväntade mannen sig Lennie James, Morgans tolk, hela det finns en virtuell panel från Fear The Strosa Dead 6 al WonderCon 2021. “Det är det episkt och det är det det enorma, däremot det är vanligtvis intimt, såväl som alla bitar pågår på övergående ett tag. Så mycket som finalen har fått för att är benägna att upprätthålla andan“.
Vilka är dina förväntningar? Berätta se fram emot oss inom kommentarerna!

[ad_2]

Leave a Reply