Call of Duty, röstskådespelaren i riktning bort Ghost tog bort efter ett antal sexistiska kommentarer

0

Jeff Leach, den röstskådespelare resten av Spöke inom serien call of Duty, avlägsnades i riktning bort bolagen resten av somliga sexistiska kommentarer såväl som närma sig därefter för att inte är benägna att återvända med tanke på spela samma identiska funktion inom det följande kapitel inom franchisen.

Bara några få dagar efter det nyhet i fråga om Call of Duty-team tredubblades med två tusen anställningar upptäcker vi därefter är benägna att det kommer det har varit det som ett minimum det finns en “uppsägning”, den resten av Leach, för att gjorts officiell resten av förlaget via det finns en tillfällig pressmeddelande.
“De som sexism den är redo att för att inte ha någon person tillräckligt med utrymme inom vårt arbete, inom våra deltar i eller i grannskapet, “står att anse inom anteckningen.” Activision fungerar för att inte lång sikt via Jeff Leach. Vi fördömer extremt vad för att hände. Vi förnyar vårt åtagande är benägna att tillhandahålla det finns en rolig såväl som positiv upplevelse titta på varendaste ivrig spelare. ”
Tja, vad hände egentligen? De som video- för att du kommer att upptäcka under förklarar att anse sin helhelt tydligt: ​​hela det finns en streaming gjorde Leach det finns en serie kommentarer för att för att inte har varit obekväma såväl som saken plockades tydligt på sociala medier för att del av det finns en enhällig fördömelse.
Röstskådespelaren hade räknat via är benägna att pojken jag skulle inte återvända med tanke på spela rollen för att Ghost inom det följande del resten av Call of Duty utvecklat resten av Infinity Ward, däremot omkring denna tidpunkt är att anse en betydande mängd otroligt är benägna att det kommer ske.

[ad_2]

Leave a Reply