Lost Judgment på PC ingår för att inte inom SEGA: s planer

0

Lost Judgment kommer till och med citerar PC? Sorgligt för att inte: det finns en talesman se framåt för att SEGA verifierade tenderar att denna utgåva för att inte ingår inom förläggarens planer, som ett minimum för att inte exakt nu.

Tillkännagavs den här dagen se framåt för att PS5, PS4, Xbox Series X | S och därav Xbox One, Förlorad beslutet och därav den fortsätter med från den utmärkta avknoppningen från Yakuza, inom på detta instanser för att inte bara för att inom Kamurocho utan ut en dessutom inom att anse fiktiva världen Isezaki Ijincho inom Yokohama, samma identiska för att Yakuza: För att det finns en drake.
PC-användare, väntar ändå till 1 konvertering från det unika Beslutet, de skulle hoppats på tillkännagivandet dessutom i och med emblemet Steam, initialt nuvarande på spelets officiella hemsida fast eftersom den borttagen.
Enkelt uttryckt, att anse finns absolut sannolikheten tenderar att SEGA för tillfället är resultat i vara uppmärksam på september närma sig att byta sina planer och därav meddela ankomsten från serien dessutom på PC, kanske börjar till genom användning av att anse första kapitlet och därav av konstant efteråt genom användning av uppföljaren.

[ad_2]

Leave a Reply