Chelsea släppte 5:e bästa målgöraren i Premier League Bamford värde har ökat från 5 miljoner till 18 miljoner pund Tuchel vill ha andra spelare

0

Jadon Sancho är redo att lämna Borussia Dortmund inom sommarsäsong även Chelseas Thomas Tuchel jag skulle inte vara ivrig tenderar att raida sin förut medlemskap i ett försök att skriva på den engelska stjärnan. Jude Bellingham kan också vara ett mål som titta på ‘Blues’. Chelsea släppte 5:e största målgöraren inom Premier League Bamford värde även har höjt i riktning bort 5 miljoner ta sig an 18 miljoner pund. Mannen även har gjort 15 mål som även 8 assist inom Premier League.

Vägen framåt för Jadon Sancho närma sig vara beslutade på det följande överföringsmarknad som ett resultat av engelsmannen kan förändras till en av många överföra story i fråga om sommaren. Förenad även Chelsea vill ut tenderar att vara den 2 väsentligen den mest har intresse resten av Dortmund-kantspelet.
I överensstämmelse med recensioner i riktning bort “Daily Mail” är Thomas Tuchel att markera sätter ihop det finns en offensiv gentemot hans förut facet i ett försök att försök att skriva på två resten av deras stjärnspelare. En av många dessa är Jadon Sancho, den olika Jude Bellingham.
‘En bild’ förklarade tenderar att Jadon Sancho även har nådde det finns en överenskommelse genom användning av den tyska klubben för att jag skulle inte möjliggöra honom för att avvika för de som närmaste månaderna, för att jag skulle inte låt oss titta på hans värdet sjunka i riktning bort 120 miljoner ta sig an 90 miljoner euro – ett kvantitet för att Chelsea är redo att vara villiga tenderar att spendera.
Alternativt är Bellingham, även när 17-åring är kontrakt ta sig an 2023 även Dortmund känner att pojken är det finns en starlet vars summan närma sig bara för att att utvidga i fråga om pojken av kontinuerligt på samma identiska grad genom användning av klubben.
Den denna sort säsongen även har ungen gjort 43 framträdanden – 31 för att börja – poängsättning 4 mål som även tillhandahålla 4 assist omkring den denna sort tiden. För att sådan även har pojken blivit en av många Europas hetaste färdigheter, synnerligen inom Tyskland.

[ad_2]

Leave a Reply