Antalet WhatsApp-användare växer oavsett de som nya användningsreglerna

Till en början från året gjorde Facebooks applikation upprörd hundratusentals konsument hela genom tenderar att meddela dem i fråga om planerade modifieringschanser från användningsreglerna. Missnöjet växte att tillägga en del kändisar reagerade att tillägga påbörjade intressera sig se framåt för att motståndare för att Tecken att tillägga Telegram. Vara uppmärksam på att tillägga i form av den federala regeringen inom Indien uttryckte rädsla, att tillägga WhatsApp klargjorde av den anledningen som situationen att tillägga lugnade användarna ungefär ett antal händelser att tillägga uppskjutade dessutom tidsfristen se framåt för att genomförandet från de som planerade ändringarna från principerna i form av tre månader. Detta tidsfristen är en alltför stor mängd närstående och det är det den 15 maj.

De som flesta kunniga WhatsApp-användare även har ändå allaredan accepterat uppdateringen, i alla fall i rad med det finns en WhatsApp-talesman se framåt för att TechCrunch, emellertid det är det inte känt ganska mycket av konsument för att även har meddelats i fråga om den planerade uppdateringen. Antalet WhatsApp-användare av konstant dessutom tenderar att utvecklas, emellertid exakta siffror behöver inte publicerats.

WhatsApp hade 3,45 miljarder aktiva konsument per 30 dagar den 31 mars 2021, det finns en stigning i riktning bort den 31 december 2020 när som helst den hade 3,3 miljarder, liksom den 30 september 2020 när som helst den hade använt 3,21 miljarder konsument.

Kunders för att för att inte accepterar de som nya principerna förlorar för att inte åtkomst ta sig an sina konton den 15 maj, emellertid närma sig tenderar att förlora ett antal avgörande genom veckorna för att det följande.

I riktning bort att tillägga i form av 2016, i rad med användarreglerna, även har WhatsApp korrekt för att separera detaljer om användarnummer att tillägga deras prylar i form av Fb-. De som nya principerna tillåta WhatsApp att tillägga Fb- för att separera betalnings- att tillägga transaktionsinformation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 3 =