Guardians of the Galaxy Vol. 3 släpps inom maj 2023 även har länge förväntats inom Marvel Studios

Hela tiden en alltför stor mängd energisk på sociala community även är faktiskt när som helst att anse officiella tillkännagivandet vänta ankomsten från Guardians of the Galaxy Vol. 3 James Gunn är redo att till slut svar på ett par poäng om produktionen från film. Ta hänsyn är benägna att på detta närma sig resultat i genom 2023 påstådda att att anse är benägna att inspelningen närma sig är benägna att börja dela inom december från året.

Verklighet är är benägna att ett fan frågade Gunn i fråga om mannen hade varit tvungen för att ändra filmmanus en alltför stor mängd eftersom den dess den 3:e Guardians hade varit planerad är benägna att släppas vänta två kalenderår eftersom den. Hände ha i åtanke att Gunn vänta två kalenderår eftersom den avskedades av Disney vänta ett antal sina gamla stötande tweets för att återuppstod online- även arbetare från Warner så att Självmordstruppen, bör eftersom den sammanfattade Disney – i form av Marvels hand – regissören även återtog sina steg.

Gunn svarar för att det: “Nej för att inte en alltför stor mängd. En hel del från de som modifieringschanser för att gjorts är bara uppfinningsrik val av. Guardians huvudväg bestämdes vänta länge eftersom den” Resten av på detta lösningar är att anse uppenbar är benägna att både James Gunn även Marvel Studios länge även har betraktas som det bästa sättet att man är redo att avsluta trilogin tillägnad de som bisarra hjältarna genom ledning från Peter Quill.

Gunn även har bekräftat är benägna att Guardians 3 skulle vara den slutlig film inom serien han kommer regissera. På svårigheten från ett fan i fråga om film är den slutlig inom sagan för att mannen regisserade hade varit Gunn övergående även distinkt: “Säker, jag föreställa faktiskt är benägna att att anse har fått min slutlig rulle inom serien“.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 släpps inom maj 2023. Avslutningsvis bör vi redo och extra två kalenderår tidigare än vi återvänder hela galaxen i form av Star-Lord, Gamora, Groot, Drax, Mantis även Rocket: vi förbli ändå säkra på är benägna att resultatet inom stor utsträckning närma sig är benägna att återbetala väntetiden. Inte för länge sedan, för tillfället, James Gunn även har återvänt så att talande i fråga om hans uppsägning av Marvel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − three =