Gianni Infantino presenterar nya FIFA-planer

0

Av det följande säsong närma sig vi sin ägo det finns en ny UEFA-tävling – League of Conferences, med ursprung i hemmahörande i 2024/25 säsongen väntar oss ett nytt format resten av Champions League, däremot att anse är inte alla sakerna. FIFA-president Gianni antydde inom det finns en intervju genom användning av “L” Equipe är benägna att fler förändringar jag skulle inte ha förmågan att inträffa inuti fotbollsfolks snabbt samt listade extra informellt vad för att jag skulle inte ha förmågan att diskuteras kommande tid, eftervärld tillkommande tid efterkommande, däremot det är det uppenbar är benägna att personen som på hans placera för att inte kommunicera i fråga om sådana utfärdar sammanfattning så. Det är det uppenbar är benägna att stormen kring Super League berodde på finansierar, så den primära personen som inom världens fotbollsorganisation berörde att anse fråga.

– Det är dags att granska dokumenten titta på finansiell fair play samt för att hitta högre formel hos jon titta på det långa loppet. Låt oss kritiskt fokusera på begränsningen resten av löner, överföringar, provisioner vara uppmärksam på chefer … – sade Infantino.
Pojken förblev för att inte på dessa strategier. Pojken pratade dessutom i fråga om eventuella förändringar inom tävlingsformatet. Ännu en instans begrundar fransmännen att skala tillbaka Ligue 1 vara uppmärksam på 18 klubbar,
– Tävlingar genom användning av ett mycket mindre variation av medlemmar samt slutspelet jag skulle inte vara extra intressanta, i rad med FIFA: s president.
De som väsentligen den mest intressanta samt absolut förslagen som kan för att framkalla väsentligen den mest uppmärksamhet gäller spelarna.
– Låt oss talande i fråga om att anse begränsade antalet entusiastisk spelare inom det finns en medlemskap, åtagandet titta på var och en reglering sin ägo ett speciellt variation av entusiastisk spelare för att även har sitt ursprung inom den klubben. förmodligen dessutom i fråga om att anse maximala antalet matcher för att de som största spelarna är redo att spela till minst en säsong, föreslår Infantino.
Även när mannen bara för att tänka på högt är att anse en alltför stor mängd genomförbar är benägna att allihop dessa är Infantinos meddelanden titta på att anse för att det följande. Bildandet resten av Super League orsakade mången förvirring samt ens antar de som rikes uppåt som rör sig fort dämpades är att anse entydigt titta på ledarna titta på både UEFA samt FIFA är benägna att betydligt snabbt bör utvecklas. Å andra sidan schweizarna resten av italienskt ursprung behöver för att inte talande i fråga om “fotbollskriget”.
– Hela genom är benägna att straffa klubben straffar du kommer dessutom entusiastisk spelare, , följare … som inte består av betydligt är benägna att göra genom användning av att anse. Vi bör på grund av detta faktum att tänka på konsekvenserna resten av eventuella sanktioner. Jag behöver hålla sig borta från att diskutera krig med avseende på fotbollsfolks samt varje gång världen påverkas av det finns en aldrig förr i tiden skådad pandemi. Även inom de som väsentligen den mest känsliga situationerna är jag extra titta på dialog än titta på stridregion, avveckla Infantino.

[ad_2]

Leave a Reply