West Ham traskar komma in inom 5:e tacksamhet vara uppmärksam på Michail Antonio Brace

WEST HAM traskar komma in inom 5:e tillräckligt med utrymme inom Premier League-tabellen grund av Michail Antonio Brace
Inom det finns en rafflande match kl Turf Moor på måndag natt (3 maj) märkte West Ham Burnley resten av i form av det finns en 2-1 borta seger för att flyttar dem nämner vara uppmärksam på 5:e tillräckligt med utrymme inom Premier League tabellen, att kunna upprätthålla sina förhoppningar bostad i fråga om det finns en första Champions League en blick nånting.
Det finns en strålande stag av Michail Antonio hela de som första 45 minuterna räckte att kunna försegla de som tre poängen vänta Hammers, även när de som hamnade efter vara uppmärksam på ett 19-minuters straff efter Chris Wood foulades inom lådan resten av Tomáš Souček, i form av Wood för att konverterar spot-kick, i form av Lukasz Fabianski för att kommer att få sina handflator vara uppmärksam på att markera, att kunna upprätthålla det finns en anmärkningsvärd körning på sju mål som inom åtta matcher i opposition att West Ham.
Burnley hade möjligheten är benägna att gå inom scen efter 64 min resten av olika halvlek dock Jay Rodriguez sköt utomhus West Ham-målet, dock Hammers måste faktiskt ha gjort drygt David Moyesden häpnadsväckande sidan noterade 22 skott inom mål som hela matchen, tillsammans med sex hela de som första 15 minuterna resten av olika halvlek, för att rapporterats skysports.