NVIDIA RTX 3080 Ti, lansering uppskjuten? Ändra embargodatumet vänta utvärderingar

NVIDIA RTX 3080 Ti det kommer komma sent jämfört genom användning av de som tillfällen för att även har framkommit fram till nu: det fungerar som i fråga om rörelsen även har gjort att iaktta senareläggs de som lansera på kortet hela genom att byta datum publicering resten av utvärderingar.

I enlighet med föregångarna status, avslöjandet av RTX 3080 Ti var inställd på den 18 maj och GPU-utgåvan den 26 maj, dock för att nämnts även har utfärdar att tillägga ting förändrats att tillägga granskningsembargot även har flyttats ytterligare 2 juni.

Denna dag finns att iaktta inget formellt datum men, dock känningen är är benägna att Slutresultat resten av grafikkortet närma sig är benägna att inträffa genom månaden Juni, Även när jag priser på vissa anpassade modeller av RTX 3080 Ti.

Ta hänsyn till den aktuella marknadssituationen är att iaktta i själva verket otroligt är benägna att användarna väntar på på detta avslöjas genom användning av andedräkt. Oavsett blockeringssystem för gruvdrift, faktiskt RTX 3080 Ti att iaktta närma sig troligen kvarvarande inom fylla på i fråga om ett par minuter.

I ämnet av Tekniska detaljerad förteckningar förteckningar, för att allaredan nämnts närma sig kortet är benägna att vara utrustat genom användning av 12 GB GDDR6X RAM att tillägga effektivitetsklänning för att vi föreställer oss skulle vara väldigt närstående de som en alltför stor mängd påkostad RTX 3090.


Leave a Reply