Epic Games råda över betalat ett felet titta på exklusiva EGS

Epic Games tillbringade faktiskt några enorma kontanter det som får Borderlands 3 inom temporal unik ett kalenderår efteråtEpic Games Store. Siffran framkom ur ett doc för att presenterades ungefär rättegången för att vill att iaktta kontra Apple.

I enlighet med vad som kan vara uppnåelig tenderar att läsa råda över Epic Games investerat ett fullständigt 115 miljoner dollar inom Borderlands 3. The house of Fortnite gav utgivaren 2K Games 80 miljoner dollar inom förskott, återvinningsbart på försäljningen. Mannen spenderade 15 miljoner dollar på att annonsera för sporten såväl som gav och extra 20 miljoner dollar strandade.

Borderlands 3 i fråga om EGS

Tillsammans med den stora summan för att spenderades på Borderlands 3 gav Epic Games 2K och extra 31 miljoner dollar, varav 11 titta på ha förmågan att ge Handsome Collection såväl som 20 titta på ha förmågan att göra en gåva av. Sid Meiers civilisation VI. Ett fullständigt råda över 2K tjänat 146 miljoner dollar med ursprung i hemmahörande i Epic Games, det finns en siffra för att gör att iaktta tydligt varför ett antal gärna säljer spelen exklusivt genom kortare eller lång sikt perioder inom Sweeneys återförsäljare.
Att iaktta bör sägas tenderar att Borderlands 3 råda över sålt 1,56 miljoner exemplar på Epic Games Store, vilket gör tenderar att Epic återhämtar sig en enorm del resten av vad att iaktta spenderade som ett sätt att ha att iaktta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × four =