Djokovic ägde rum inträffade inom kontakt via Serena Williams

Den serbiska tennisspelaren Novak Djokovic råda över av den anledningen som länge slog rekordet se framåt för att antalet veckor för att ligger högst nämner på ATP-rankingen, såväl som är faktiskt råda över mannen utjämnat rekordet se framåt för att den väsentligen den mest framgångsrika kvinnan inom tennisvärlden, Serena Williams.

Ковиokovi вчера startade den 319: e veckan på toppen från världstennis igår. Serena hade varit senast högst nämner på rankningen inom mars 2017, såväl som av den anledningen som dess råda över inte en av hennes kollegor kommit ens närbelägen den framgången.
Att markera finns ändå två tennisspelare framför Serena Williams via högre effekt. Dessa är Martina Navratilova, för att låg på toppen inom 332 veckor, såväl som Steffi Graf, för att växte till nr 1 inom 377 veckor.
Novak Djokovic döljer för att inte tenderar att hans mål som är tenderar att överträffa Grafs rekord, visst är han ändå 58 veckor borta med ursprung i hemmahörande i toppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + 13 =