det finns en insider avslöjar att markera möjliga datumet

0

Battlefield 6 kanske även har det finns en presentation en alltför stor mängd formellt stänga, förlitar sig på datum rapporteras resten av det finns en insider betraktas hyfsat tillförlitliga vad gäller skyttar, enkannerligen Call of Duty och därav Battlefield.

I överensstämmelse med historier ifrån ModernWarzone, för att kontinuerligt väga in att kunna ofta exponera antal detaljer om verkar större FPS-serier, kontinuerligt i form av noggrannhet, bör presentationen resten av Battlefield 6 äga rum den 6 maj 2021, eller torsdagen den Denna varje vecka.
Insidern önskade att för att inte göra klart ta reda på hur man pojken vände insiktsfull i fråga om inom undring, så vi är redo att förmedla att markera för att ett simpelt popularitet utan ut en att erbjuda att markera se fram emot en alltför stor mängd lättviktslyft, men dessutom ta hänsyn fokus resten av rykten och därav ledtrådarna kring att markera nya slagfältet inom som sent är att markera potentiellt tenderar att EA du tänker ett evenemang i hela, det finns en snar framtid.
Titta på återstoden märkte vi två påstådda förra helgen Stulen slagfält 6 bilder, när, medans vi ifrån Laura Miele lärde oss att markera spelet kommer bara att ha möjliga ögonblick i DICE-serien. Förr i tiden hade det finns en en annan påstådd läcka uppstått information om presentation, karta, fordon och lägen.

[ad_2]

Leave a Reply