Varane är osäker vänta Chelsea men även närma sig sin ägo tester på måndagen

0

Real Madrid centrala försvarare Raphael Varane byttes ut omkring halvtid inom ligamatchen gentemot Osasuna efter sin ägo har inte ett muskelproblem inom högerbenet. Mannen vilade på söndag men även han kommer göra det finns en MR-undersökning på måndag.

Real Madrid följare är på tentahooks. De som oroar sig vänta Varanes kondition bara flera dagar tidigare än Champions League semifinal olika etappen via Chelsea.
Varane är ett enormt tvivel vänta sammanstötningen. Mannen farligt i fråga om tenderar att bytas ut efter sin ägo känt betydligt inom benet genom första hälften från sporten via Osasuna men även pojken väntar och extra 24 timmar tidigare än du agera tester i ett försök att fastställa skadans omfattning.
Det är det inte förrän på måndag när som helst Real Madrids gör det finns en MR-undersökning på Varane. Zinedine Zidane jag vet att då i fråga om Varane närma sig ha förmågan att färd vara uppmärksam på London på tisdag eller för att inte.
Madrids hade varit hoppfull Varane kan spela inom matchen. Tips om hur man för att i ändå närma sig kapten Sergio Ramos igen.
“Jag vänta sig att det inte är det betydligt seriöst. Varje gång pojken pratade via honom säger pojken att det inte är det betydligt verkar större, å andra sidan vi bör redo på summorna från testerna. Jag vänta sig att det inte är det betydligt verkar större, “sade Zidane efter Osasuna-spelet. Mannen skulle vara att anse och använder inte en Lucas Vazquez men även Dani Carvajal vänta konkurrensen.
Den goda det nyhet vänta Zizou är den Ramos men även Mendy är på ett sätt igen. De som varje försöker fenomenal ut tenderar att återvända på onsdag natt.

[ad_2]

Leave a Reply