Pojken skulle vara omkring Ramos axel

Bayern-spelaren David Alaba utför se fram emot Real Madrid av det följande säsong. Madrid hade ett massivt svårigheten inom stopplägena, se fram emot att anse hade varit mega chanser tenderar att kapten Sergio Ramos (Sergio) försvinner inom juni, och därav att anse skrevs tenderar att Rafael Varane dessutom närma sig att önska i fråga om tillåta med ett syfte att förändra miljön …

Spanska “AS” även har avslöjat tenderar att Real närma sig tenderar att göra Alaba vara uppmärksam på en av många de som högst betalda försvararna på denna planet. I överensstämmelse med deras förklaring närma sig universalisten tenderar att inkomster 12 000 000 euro varje år – de internet, vilket platser honom det bara om aspekt omkring aspekt via Ramos, för att bara för att samlar komma in 500 000 euro extra. De som den som två riktiga spelarna för att kommer att få extra betalt än dem är Eden Hazard och därav Gareth Bale, för att kastar nämner vara uppmärksam på 15.000.000 euro.
Real kan ha sprängt ut med avseende på Alaba, se fram emot Bayern-spelaren släpps kl Santiago Bernabeu för att det finns en fri agent, som ett resultat av hans kontrakt via tyskarna löper ut i fråga om det finns en månad. Relaterat till Ramos är varje liten sak ändå öppet idag genom vilket. Pojken insisterar på ett tvåårigt kontrakt, när, medans Real bara för att vandrar via till 1 ett svar kalenderår efter kalenderår, som ett resultat av kaptenen enbart även har 35. Kontraktets topp, kontantbelopp, är ej i alla avseenden ett omtvistat varor inom dessa förhandlingar …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × one =