Invincible råda över just förnyats inom två säsonger “Nu har vi planer på inte mindre än och extra 5 eller 7 säsonger”

Invincible råda över just förnyats inom två säsonger, fast skenbarligen finns att iaktta en betydande mängd verkar större förslag titta på Amazon-serien som kan vara tänkta från Robert Kirkman. Tecknare råda över i sanningen avslöjat är benägna att att iaktta är redo att det har varit det ett antal fler årstider.

Oövervinnerlig är för tillfället en av många de som animerade serierna hetaste bland Rotten Tomatoes-användare, via 96% positiva utvärderade. Serien det följande händelserna titta på den unge personen som Golv Grayson även hans far Nolan, två superhjältar för att skiljer sig med ursprung i hemmahörande i varendaste vi förbli beteende ungefär även baserat på orden med ursprung i hemmahörande i Robert Kirkman, deras Amazon Prime Video-resa är på inga villkor genom när som helst för att på något sätt snabbt. Man bör i sanningen komma glöm inte att historien i fråga om just denna hushåll råda över berättats inom 16 kalenderår inom serier, via genom 144 nummer, även på detta öppnar därefter dörrarna titta på ett antal olika årstider.
”Nu har vi en det finns en tuff färdplan titta på rätt sätt att de som antal berättelserna närma sig är benägna att spela ut även rätt sätt att de som antal årstiderna jag skulle inte börja dela även ge upp, fast att iaktta vi litar på att på rätt sätt att en betydande mängd vi behöver arbeta även rätt sätt att en betydande mängd vi icke behöver arbeta. Nu har vi en sannolikheten är benägna att göra inte mindre än och extra 5 / sju säsonger, vi litar på att på rätt sätt att vi behöver bevara utfärdar på . Det är det inte betydligt som kan vara inom sten; de förstår en betydande mängd lång sikt än så men dessutom en betydande mängd mycket mindre. Personer jag vet att? Det existera en stor potential, även titta på mig ha kunskap i, göra och extra 100 säsonger. “
Å andra sidan i själva verket Rober Kirkman skämtar i fråga om 100 säsonger, är att iaktta uppenbar är benägna att i fråga om serien av kontinuerligt ha laglig rättighet ett så exceptionellt lösningar med ursprung i hemmahörande i de flesta, är redo att att iaktta pågå genom loppet av en betydande mängd långvarig ett tag. Vad tycker du kan i fråga om att iaktta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − 7 =