Hamilton i form av det finns en mästerlig seger inom Portugal, Ferstappen väldigt ett

0

Lewis Hamilton men även Mercedes återvände i form av det finns en fantastisk seger omkring den portugisiska Grand Prix, vilket bekräftade tenderar att att anse har varit se framåt för att förtidig att diskutera för att slutföra dominans resten av “silverpilen”, efter tenderar att sju gånger världsmästaren lyckades återvända efter det finns en tidig omkörning resten av Max Ferstappen, men även eftersom den utelämna polvinnaren Walter Botas på ett sätt ytterligare det finns en överlägsen olika seger inom tre tävlingar den denna sort säsongen. På detta är den 97: e segern inom den otänkbara britten.

Hamilton hade för att inte de mest effektiva starten men även växte till överträffad resten av Ferstappen på 3:e tillräckligt med utrymme, fast efter tenderar att Kimi Raikkonen kolliderade i form av sin Alfa Romeo-lagkamrat Antonio Giovinazi, passerade pojken frivolöst Ferstappen efter omstarten men även eftersom den Botas så att vara räckhåll inom toppen resten av race. motivkraften resten av Red Blvd.
Ferstappen, sedan igen, lyckades för att använda sig av misstaget efter tenderar att Walteri Botas ägde rum inträffade ut ur groparna så att leverera andraplatsen men även minska “skadan”, under tiden som Botas återigen bara för att har varit 3:e. Vara uppmärksam på Botas trösta är att anse snabbaste varvet (men även extrapoängen) för att vunnit inom loppets slutlig varv. Hamilton även har är faktiskt 69 poäng på toppen resten av den det allmänna tabellen, under tiden som Ferstappen är olika i form av 61.
Sergio Perez slutade fjärde på olika tillräckligt med utrymme på Red Bull, i form av McLarens Lando Norris ett längre fram än Ferrari Charles Leclerc, under tiden som Alpines Esteban Ocon men även Fernando Alonso men även Daniel Ricardo (McLaren) slutade dessutom inom poäng men även Pierre Gusly (Alpha Tauri).
Förarna kommer inte att göra ha laglig rättighet ganska mycket ett tag tenderar att avkopplingsmål, som ett resultat av den spanska Grand Prix inom Barcelona körs det följande helg på “Catalunya” -spåret.

[ad_2]

Leave a Reply