Flash 7, det finns en fantastisk uppenbarelse i fråga om Speed ​​Force närma sig: fotografierna inom del 8

CW även har lanserad nya foton dessutom den officiella översikten från ‘The People vs. Killer Frost ‘, den del 7×08 från The Flash närma sig det följande 4 maj. Såväl som Sara Gracies debut för att Fuerza, den vänligare sidan från Streght Force, närma sig avsnittet är benägna att innefatta det finns en “fantastisk” uppenbarelse i fråga om Speed ​​Force Nora.

“När, medans Frost (Danielle Panabaker) brottas i form av orättvist straff titta på sina innan mot lagen, promenerar Caitlin ganska mycket ett med ett syfte att rädda sin syster.” läser beskrivningen publicerad online- från Comicbook. “För tillfället leder Barrys (Grant Gustin) ansträngningar med ett syfte att försvara Speed ​​Force (gäststjärna Michelle Harrison) ytterligare det finns en fantastisk upptäckte.” Avsnittet regisseras från Sudz Sutherland, i form av Jonathan Butler dessutom Gabriel Garza för att undertecknar manuset.
Lo showrunner Eric Wallace mannen förväntade sig dessutom: ”Efter uppfinningen från de som tre mystiska nya styrkorna krävde hela konkarongen Grupp Flash: s ansträngningar med ett syfte att stiga upp i jämförelse med åtminstone ny motståndare,” säger utställaren Erc Wallace. den alltmer överhängande krisen närma sig är benägna att imponerande Barry, Iris dessutom återstående av Grupp Flash tidigare hela konkarongen detta begränsar inom ett gör ett försök är benägna att rädda mänskligheten med ursprung i hemmahörande i denna det stora farlighet. “
Väntar på är benägna att kontrollera vad kommer inträffa inom det följande del, The CW även har gjort känd titta på Officiell sammanfattning från The Flash 7×09.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + 18 =