den faux attacken inom Montreal har varit skämtet genom användning av det finns en Rainbow Six-fuskare

förmodligen närma sig du kommer ihåg att anse påstådda övergrepp på Ubisoft Montreal för att såg ut som om det skulle ha inträffade inom november förra året dock bekräftade sig vara ett dåligt skämt: säker är faktiskt även har att anse bevisad sig är benägna att den speciell person som kan vara i kommando av “skämtet”, för att det är vi säger att, är det finns en välkänd Rainbow Six fuskare, i enlighet med den kanadensiska tidningen La Presse.

Förra november 2020 hade det nyhet i fråga om det finns en eventuell terroristattack emot Ubisoft Montreal huvudkontor ledde till stor rädsla, komplett genom användning av utvecklare hölls som gisslan men även mediebevakning leva. Varje liten sak startade genom användning av det finns en mystisk rapport för att dessutom berörda ingripande av den ett kvarter polisens specialteam.

Den faux terroristattacken emot Ubisoft Montreal organiserad från det finns en Rainbow Six-fuskare

Svårigheten bekräftade sig efteråt vara det finns en dåligt skämt, från en individuell för att tydligt av den anledningen som fortsatte på denna ett sätt: inom december har varit att anse ett namn genom användning av det finns en bomblarm även på Ubisoft Montreal-kontoren rapporterade det finns en en annan inom januari är benägna att det finns en Ubisoft-anställd sköt inom för att gå men även av den anledningen som olika efteråt. För tillfället startade polisen utreda paranormala namnlösa informanten, för att har varit då identifieras.
I enlighet med recensioner av La Presse är att anse Yanni Ouahioune, det finns en fransk invånare, för att ser ut ha varit att anse förbjudna av Rainbow Six-communityn det fantastiska med 80 gånger eller extra, känt från antal alias för att “Yannox keyboard” men även “Y4nn0XX”. Den efteråt medger emellertid bara för att är benägna att pojken kallade i ett försök att förolämpa Ubisoft-anställda varje gång pojken förbjöds av sporten, även när en del källor hävdar är benägna att de visar att erkänt är benägna att vara yrkesskribent ännu en sporten. “swatting” emot rörelsen.

Leave a Reply