Caitlin Jenner i jämförelse med transgender kvinnor inom kvinnors sportaktiviteter

Caitlin Jenner, för att mottagit olympiskt guld inom tävling hela namnet Bruce Jenner, säger är benägna att transgender-tjejer (eller biologiska pojkar) för att inte måste förvärva konkurrera via biologiska tjejer tillföljd av deras uppenbara fysiska vinst.

Jenner, för att gjorde övergången i riktning bort man ytterligare en flicka 2015, är republikansk kandidat vänta guvernör inom Kalifornien.
“Det är det sin helhelt simpelt för att inte rättvist. “I samma ögonblick bör vi försvara kvinnor och flickor inom våra av högskolor.”
Ett antal amerikanska stater tänka igenom att stoppa transgenderflickor för att delta inom kvinnors sportaktiviteter, oavsett HBT-samhällets aktivism.
Jenner har varit en av de avgörande framgångsrika tävlingsidrottarna på 1970-talet och därav mottagit guld omkring OS inom Montreal 1976 och därav växte till nyligen känd med ett syfte att deltaga inom familjen Kardashian reality-show. Tidigare än pojken växte till en flicka, har varit Jenner gift via Chris Jenner, via vilken pojken råda över två döttrar – Kendall och därav Kylie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen + nine =