5 Marvel-serier såväl som extra tenderar att låt oss titta på när du väntar på Loki

Marvel Cinematic Universe även har avsiktligt tenderar att de som närmaste åren närma sig tenderar att fyllas i form av fritid i form av ganska mycket av filmföreställningar såväl som TV-serier för att aldrig förr. På detta funktioner som Disney + sommarserie i fråga om Loki, ondskans gud. Sanningsfasetter är tenderar att allteftersom Loki dog inom Avengers: Infinity War, levde det finns en variant resten av honom hela genom tidsresor.

Loki-serien utställning Trickster för att reser hela genom tiden såväl som efterbehandling uppgift se framåt för att Tidsvariansmyndighet. Denna mörka grupp föddes att kunna stoppa tenderar att avvikelser inom tidsströmmen händer, såväl som det fungerar som tenderar att Loki sitter fast såväl som presterar se framåt för att dem efter tenderar att de som fångar honom hänvisar till sig hela genom tiden i form av det finns en Infinity Stone. I form av att iaktta sagt, låt oss låt oss titta på 5-serien ska du kommer bli bättre dig att kunna lära sig extra i fråga om karaktären, hans skådespelare eller de som teman för att tas citerar.

WandaVision

Efter händelserna inom Avengers: Endgame, Scarlet Witch and Fantasifull och bor inom ett förortshus för att i fråga om att iaktta vore någon person skapnad resten av simulering resten av deras normala liv. Paret börjar till ändå snabbt inse tenderar att utfärdar för att inte är för att {de verkar} när som helst alla sakerna börjar till precis som det finns en sitcom. Den primära ursprungliga Marvel-TV-serien för att verkar på Disney + är ett segment av Phase Four, så är att iaktta det finns en naturlig utgångspunkt att kunna uppfatta metoder till de som olika showerna på streamingplattformen närma sig tenderar att genomföras.

Mäklare se framåt för att SHIELD

SHIELD-agenter skapades att kunna slåss gömde risk på jorden. Leds resten av agent Phil Coulson konfronterad laget varje utomjordiska antagonister Är benägna att den maskineri resten av HYDRA. Agents Of SHIELD är det finns en serie för att följare även har har inte säsong efter säsong, dock för att dessutom jag skulle inte göra att iaktta uppnåelig se framåt för att dig uppfatta länken mellan Coulson såväl som Loki som ett resultat av den på ett tag har varit den den som för att {dödligt} sårade agenten.

What/If

Att kunna för att samla för kommer in summa pengar vara uppmärksam på sin börja accepterar det finns en vetenskapsman vetenskapare det finns en moraliskt bindande affär av det finns en investerare vars band är höljda resten av mysterium. Även när pojken anser sig vara det finns en etisk speciell person tvingar tillfällen i det långa loppet varendaste inblandade tenderar att göra oacceptabla utfärdar. Denna serie imponerade tittarna se framåt för att sig själva enormt visuellt intresse som är vad Loki absolut närma sig tenderar att göra dessutom, såväl för att nuvarande det finns en plot extrem tenderar att förutsäga. Vad / I fråga om såväl som dess ganska mycket av vändningar inom berättande gör att iaktta vara uppmärksam på en av de bästa produkten se framåt för att träna dig vara uppmärksam på det här sättet det resten av redogörelse.

Legends Of Tomorrow

Efter de fördrivna Vandal Savage gör ett försök tenderar att ingripa vädret att kunna stiga vara uppmärksam på makten, det finns en grupp superhjältar förenas att kunna avskurna Savages planer. På detta övertagande dem inom ganska mycket av tidssekvenser, vilket är redo att förvandlas till farligt i fråga om legenderna för att inte räddar dagen. Legends of Tomorrow anses vara det finns en show för att av kontinuerligt tenderar att förbättras hela genom åren. Dess rusar såväl som glädjande premiss gör att iaktta vara uppmärksam på ett effektivt sätt att spela in inom superhjältegenren. Såväl som, som ett resultat av Loki närma sig tenderar att låt oss titta på huvudpersonen överföra hela antal tidsperioder, även när Legends of Tomorrow är det finns en DC-serie, är redo att att iaktta betraktas ett slag “systerserie“se framåt för att de som teman för att tas citerar.

Inte för länge sedan även har ändå Kevin Feige talade i fråga om Loki för att det finns en riktig detektivhistoria. Inom väntan på showens debut, a ny video bekräftade oss Charlie Cox för att Loki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − five =