Det är det känt när som helst Zlatan Ibrahimovic återvänder vara uppmärksam på laget

Milan-esset Zlatan Ibrahimovic närma sig för att delta inom konkurrensen vänta kvällens match emot Benevento. Den erfarna anfallaren, låt oss påminna dig i fråga om, hade svårigheten i form av det finns en muskelskada, däremot för tillfället är även har den lagats, så pojken kan spela.

Sammanfattning när som helst pojken återhämtade sig ifrån konkurrensen, tappade hans medspelare Mario Mandžukić samt även har för tillfället är en svårighet, i form av bronkit.
Milan även har tappat varenda en chanser vänta titeln samt för tillfället är står att anse hantera det finns en slaget i fråga om ett ställe för att leder vara uppmärksam på Champions League, under vilket dess huvudkonkurrenter är Juventus samt Napoli, för att även har samma identiska variation av poäng för att Rossoneri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 18 =