The Walking Dead 11, Jacob Young förflyttar i form av inom rollerna: personer närma sig mannen tenderar att spela?

När, medans gänget väntar på starten resten av slutlig säsongen resten av The Walking Dead, spelbesättningen kompletteras i form av och extra ett nytt bidrag för att tillkännagavs de som mest uppdaterade de gånger. Vi pratar i fråga om Jacob Young, och det är det ett tämligen utmärkande val av, som ett resultat av skådespelaren är förmodligen den mest känd se fram emot tvåloperapubliken.

Jacob Young spelade Rick Forrester inom Skön (av 1997 ta sig an 1999 samt eftersom den av 2011 ta sig an 2018) samt JR Chandler inom Tallarnas dal (2003-2011). Varje gång varje liten sak närma sig omkring, den 11:e samt slutlig säsongen resten av The Strosa Dead närma sig tenderar att upptäcka nya genrer, för att utställaren lovade Angela Kang, samt det kommer det har varit det vill ha resten av eklektiska aktörer.

Övrig mysterium handlar i fråga om karaktären som kan tenderar att spela Young: mannen är tryckt, och använder inte en och extra huvudpunkterna, sin helhelt simpelt för att Deaver, för att emellertid för att inte är ett rykte för att verkar inom serierna resten av The Strosa Dead of Robert Kirkman. Man är redo att därefter anta att det finns det finns en Commonwealth-soldat eller tenderar att det kan utgöra ett falskt namn (för att ta sig an instans hände se fram emot Negan resten av Jeffrey Dean Morgan, för att kallades Orin inom gjutningarna), bakom vilken Sebastian Milton kan gömma sig. Den på ett tag är den bortskämda sonen ta sig an guvernör Pamela Milton, samt utför det finns en tämligen nödvändig position inom de som mest uppdaterade numren resten av serietidningen.

För att vi dessutom är redo att undersöka inom inlägget längst ner inom nyheterna, genom loppet av de som mest uppdaterade veckorna Jacob Young mannen hade förväntad sig sitt intresse se fram emot det finns en ny position på TV och använder inte en tenderar att specificera tenderar att att anse har varit The Walking Dead.

 

Leave a Reply