Så den här typen försöker interiören inom nya Škoda Fabia ut inom maj att tillägga då försöker vi det finns en halvkombi till husvagnen väntas längre fram än 2023

Škoda av kontinuerligt teaserkampanjen se framåt för att den sin helhelt nya Fabia, att tillägga den den här typen gången antydde inredningen.

Jämfört genom användning av den utgående supermini försöker den fjärde generationen från subcompact hatchback sin helhelt på ett annat sätt ut, å andra sidan liknar parallellt att markera för att är redo att ses inom större Scala-modellen att tillägga Kamiq crossover.
Bortsett med ursprung i hemmahörande i de som sfärisk ventilationsöppningarna försöker interiören hjälpligen välbekant ut, med ursprung i hemmahörande i den tablettformade infotainmenten, hela genom tvåekersratten att tillägga ljusbrytaren vara uppmärksam på klimatkontrollmodulen. DSG-växelspaken är det finns en lätt att uppfatta indikation på är benägna att B-segmentets halvkombi för att inte kommer att få den växling-för-tråd-teknik att tillägga den baby knappen för att Octavia råda över. Parkeringsbromsen säger dessutom är benägna att den minsta Škoda-bilen vidtar den lättare plattformen MQB A0.
I alla fall är att markera sin helhelt digitala klustret till slut del av Fabia, å andra sidan närma sig är benägna att erbjudas för att ett tillval gentemot det finns en av ytterligare kostnad. På detta betyder att de som mycket mindre välutrustade versionerna från Spel på bana med klubba och golfboll Mk4-storlek hatchback närma sig vara ägare till normal nålskivor, som är inte någon överraskning som ett resultat av Škoda säljer det finns en verkar större att tillägga lyxigare Octavia dessutom genom användning av ett analogt kluster på några marknader inom basutrustningspaketet.
Vad som kan vara absolut är är benägna att den fjärde generationen Fabia skulle vara rymligare än den 3:e, vilket erbjuder den statusen för att en av många de som grandios bilarna inom segmentet. Formgivarna menade tydligt placeringen se framåt för att motivkraften att tillägga passagerarna. Nya Fabia skulle vara 4107 långvarig, 1 708 stora att tillägga 1 460 mm överdriven. Instrumentpanelen är dekorerad att tillägga innefattar namnet Fabia. Somliga delar inom mittkonsolen är inom skugga att tillägga stängerna på inom från dörren är förkromade.
Världspremiären se framåt för att den fjärde generationen Fabia närma sig är benägna att äga rum inom maj att tillägga då försöker vi det finns en halvkombi till husvagnen väntas längre fram än 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 1 =