Palmeiras vann mot Independiente del Valle i 2:a omgången 2021 Libertadores

0

Bära det finns en titt på Palmeiras höjdpunkter hela matchen emot Independiente del Valle inom olika omgången resten av Libertadores 2021.

Palmeiras kryssade ännu en det finns en bekväm seger emot den ecuadorianska sidan Independiente del Valle på onsdag – testa komma in höjdpunkterna denna sort!
Hemmalaget öppnade poäng efter 11 min genom användning av Rony första matchen tidigare än Luiz Adriano gjorde att iaktta två på 20 minuters markering. Palmeiras höll fast omkring tvåmålsfördelen framför pausen, tidigare än pojken tillförde den inom olika halvlek.
Patrick De som Paula gjorde att iaktta tre på 65 min, tidigare än Rony slutligen slutar sin stag nätt samt jämnt tio min på ett tag. Danilo avrundade ett idealiskt effektivitetsklänning se fram emot den brasilianska sidan, vilket gjorde att iaktta 5-0 efter 81 min.
Resultatet platser Palmeiras 5 poäng distinkt enbart inne Grupp A, under det att, Independiente del Valle sitter inom 3:e efter det finns en dra samt det finns en förlust inom den 2 första matcherna.