FPS Förbättra se framåt för att genom 50 njuter som kan baserat på en berömmelse

En av många de som gigantiska styrkorna inom Xbox Series X | S, Microsofts det följande generations konsoler, är att markera underbara bakåtkompatibilitetsstödet. För att inte bara för att är redo att den 2 plattformarna spela utvalda njuter med ursprung i hemmahörande i allihop innan generationer, bör de förstår dessutom göra bättre – inom en del instanser – deras effektivitetsklänning. En av många de som coolaste funktionerna är FPS Förbättra, vilket förbättrar bildfrekvensen. För tillfället är ser ut att markera det har varit det att markera genom 50 njuter förbereda att det som får support se framåt för att den denna sort funktionen.

närma sig, genom användning av rykten, med ursprung i hemmahörande i Verge-reportern Tom Warren för att skickade det finns en flotta genom Twitter, för att efteråt rapporterades resten av Idle Sloth. I överensstämmelse med historier närma sig genom 50 bakåtkompatibla njuter det som får FPS Förbättra-stöd, att markera behöver vi säger att de som når det finns en bildfrekvens på 60 eller 120 FPS. Att anse finns dessa dagar inte någon detaljer om vad dessa njuter är.
Ännu en på detta ger vi vara uppmärksam på är benägna att den allmänt känd Microsoft-läckaren Klobrille igår hade sagt ett tydligen säger med ursprung i hemmahörande i Xbox som kan det följande varje vecka. Idle Sloth föreställa är benägna att Klobrille hänvisade det exakta vara uppmärksam på vad för att efteråt indikerades resten av Tom Warren. I överensstämmelse med rykten närma sig därefter tillkännagivandet resten av de som 50 spelen via FPS Förbättra är benägna att äga rum det följande varje vecka, troligen via ett nytt blogginlägg.
För att hela tiden påminner vi dig i fråga om är benägna att vi pratar i fråga om en berömmelse, för att inte officiell besked: vi är redo att för att inte göra bortsett från för att delta för på ny besked. Ändå på Xbox-temat, Phil Spencer dyker upp i videon och hans hyllor är tillbaka för diskussion.

Leave a Reply