Microsoft höjer marginalerna se fram emot byggare inom Windows Store ifrån 70% vara uppmärksam på 88%

0

Microsoft beslutade chockerande att lyfta inom marginaler resten av byggare citerar Windows Storevilket förde dem ifrån 70% vara uppmärksam på 88% såväl som därför minskade deras andelar.

Det är det, för att vi alla vet att, samma identiska procentsats för att använt av Epic Games Store, såväl som på grund av detta faktum det finns en och extra handske emot Steam, för att ändå är fast på sina positioner.
“Byggare är det viktiga vara uppmärksam på att producera kvalitativ deltar i vara uppmärksam på våra kunders såväl som vi behöver är benägna att de som ska lyckas på våra plattformar, säger Matt Booty, chef se fram emot Xbox Game Studios.
“Det finns en klar intäktsdelning utan ut en krångel betyder att det finns en byggare är redo att fler deltar i vara uppmärksam på fler kunders såväl som nå upp till eftertraktad ekonomiska framgång.”
Aktieändringen verkställ den 1 augusti såväl som gäller bara se fram emot värdepapperen PC vara uppmärksam på främja inom Windows Store och kommer ej, i alla fall se fram emot tillfället, är benägna att beröra Xbox-plattformen.

Leave a Reply