Fallen Order tillkännages vänta PS5 även Xbox Series X / S

Genom användning av ett kortfattat upptäck råda över Electronic Arts meddelat versionerna PS5 är Xbox Series X även S från Star Wars Jedi: Fallen Order, 3D-actionuppsättningen inom Star Wars-universum som var så lönsam på PC, Xbox One även PS4.

De som nya utgåvor de kommer ha ett antal tekniska utvecklingar, för att inte högre specificerade, emellertid det finns utan kostnad när du har det finns en åldern generationens konsolversion. I själva verket är uppgraderingen bara möjlig i hela, samma identiska konsolfamilj (därefter med ursprung i hemmahörande i PS4 ännu en PS5 även med ursprung i hemmahörande i Xbox One ännu en Xbox-serien).
Att kunna jubla startades Star Wars Jedi: Fallen Order ännu en salu på hela konkarongen verkar större webbutiker. Resultat i ännu en 12 maj PS4-versionerna, Xbox One även PC är redo att köpas genom användning av 70% från En minskning. Ett vackert händelse även inom det följande generations nyckel, ta hänsyn vad för att står ovan.
Beklagligtvis råda över PS5 även Xbox Series X / S-versionerna från Star Wars Jedi: Fallen Order inte någon Utgivningsdatum officiell. Vi pratar i fråga om sommaren 2021. Så snabbt vi har i dagsläget extra meddelande närma sig vi absolut tenderar att meddela dig.
För tillfället, om du kan förståelse extra i fråga om sporten, lära vårt Star Wars Jedi: Fallen Order recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − six =