Semifinal titta på de rika, PSG gentemot Manchester City

PSG och därav Manchester City utför den primära semifinalmatchen inom Champions League ikväll. PSG närma sig tenderar att försök att upprepa resultatet ifrån förra säsongen, en gång de ägde rum inträffade ännu en finalen, under vilket de som besegrades resten av Bayern. “Medborgarna” även har samma identiska vilja, för att aldrig även har utfört det finns en final inom elitkonkurrensen.
De som rikaste eu klubbarna även har utfört den ene den andre 3 gånger inom eu cupar. Två resten av dessa tre matcher slutade utan ut en det finns en vinnare. 2008 spelade de som 0: 0 inom Europa League. Åtta kalenderår efteråt, inom kvartsfinalen inom Champions League inom Paris, vände resultatet 2: 2 och därav City vunnit 1: 0 inom returmatchen via ett mål som resten av De som Bruyne.

Varje lagen är inom positiv situationskläder. PSG även har vunnit 5 resten av sina mest uppdaterade sex matcher. samtidigt som City är ett steg nästan titeln inom Storbritannien och därav är de som den som obesegrade den denna sort säsongen inom Champions League.
Matchen inom Paris börjar till 21:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + 2 =