“Mundo Deportivo”: PSG erbjöd ett kontrakt ytterligare Messi

0

Franska mästare PSG försök sitt finaste som ett sätt att förvärva Lionel Messi inom sina led. Den argentinska fotbollsguiden kontrakt i form av Barcelona löper ut inom den tipsa resten av denna säsong. Klubbens nya president, Joan Laporta, även har ett tydligt mål som tenderar att hålla fast vid det samarbetet i form av klubbens ikon, däremot han kommer ha hård konkurrenter.

“Mundo Deportivo” säger tenderar att PSG allaredan även har kontaktat Messi såväl som erbjudit honom samarbete. I överensstämmelse med plikt även har Leo ett tvåårigt kontrakt i form av ledningen resten av den franska mästaren på bordet, i form av att förlänga för samarbetet i form av och extra det finns en säsong.
– Erbjudande ytterligare Messias. PSG: s offensiva, dagens titel är “Mundo Deportiva”.
Även när PSG gör varje sak som ett sätt att föra Messias ytterligare Princes Park, hävdar den spanska tidningen tenderar att pojken fram till nu även har vägrat allesammans namn i form av ledarna vänta den parisiska klubben. Förklaringen ytterligare tenderar att pojken gjorde det är det sanningen det pojken resultat i ytterligare den tipsa resten av säsongen behöver specialiserat sig i matcherna inom Barcelona-tröjan för att pojken förebygga i fråga om titeln i form av.
Efter säsongens stängning närma sig pojken för att sitta ner för omkring förhandlingsbordet i form av Laport såväl som hans av föräldrar, däremot pojken kommer säkerligen kolla in allesammans olika erbjuder, för att pojken absolut närma sig inneha. Messi spelade ett fullständigt 773 matcher vänta Barcelona såväl som gjorde 667 mål som, såväl som i form av den katalanska klubben vunnit pojken helt varje sak för att är redo att vinnas.
PSG utför övrigt sin första semifinalmatch emot Manchester City den här dagen (21:00) inom Paris. 

[ad_2]

Leave a Reply