Monolith Soft, medutvecklare från Breath of the Wild, ökar dessutom se framåt för att Zelda

0

Monolith Soft är ett från Nintendo-teamet och därav råda över arbetat för att det finns en medutvecklare från The Legend of Zelda Breath of the Wild, Splatoon 2 och därav Animal Crossing New Leaf, utöver byggare från Xenoblade. För tillfället är är laget kunna expandera och därav söker efter 40 nya byggare någon annanstans.

Baserat på vad vi är redo att läsa av den officiella Monolith Soft-webbplatsen anger de som flesta rollerna för att inte vilket idé de kanske tilldelas. Att iaktta finns ändå 5 för att betyder är benägna att den anställde jag skulle inte arbeta i form av “The Legend of Zelda series”. I själva verket må vi för att inte förståelse vilket kapitel de som pratar i fråga om, däremot det är det trovärdigt att det finns The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 (inofficiellt namn).
Monolith Soft råda över expanderat avsevärt hela genom åren, i form av det finns en ny Tokyo-studio för att öppnades 2019 (ett fullständigt fjärde). Även ta hänsyn de som nya anställningarna som kan, närma sig bolagen inneha genom 300 personalen på jobbet. Vi önska är benägna att denna återupplivning från den japanska studioens produktionskapacitet närma sig för att hjälpa Nintendo för att förbättra den efterlängtade uppföljaren ännu en The Legend of Zelda Breath of the Wild.
Det är vanligtvis uppnåelig är benägna att efter alla Monolith Soft jobbar i form av ett antal idé. Titta på tillfället råda över vi ändå inte en kotte detaljer om att anse.
Avslutningsvis rapporterar vi de som mest uppdaterade nyheterna i fråga om Zelda Breath of the Wild 2 och Splatoon 3: insider presenterar Nintendo-planer på E3 2021.

[ad_2]

Leave a Reply