eFootball PES förvärvar SSC Napoli licens exklusivt från säsongen 2022/23

0

[ad_1]

Verksamheten SSC Napoli såväl som Konami även har meddelat tenderar att de erhåller att hittat ett exklusivt bosättning se framåt för att eFootball PES. Ifrån såväl som via spelets säsong 2022/23 närma sig Neapolitans bara för att tenderar att vara via på Konamis fotbollsmatch. FIFA såväl som Electronic Arts bör därefter nöja sig via ett fiktivt namn, för att gjort via Juventus såväl som AS Roma.
På detta officiella partnerskap, relaterat ytterligare videospelbranschen via fotbollstema, börjar till säsongen 2021/22 såväl som säkerställer en mängd marknadsföringsrättigheter. Ifrån såväl som via fotbollssäsongen 2022/23 närma sig eFootball PES-serien tenderar att vara att iaktta den som fotbollssimuleringsspelet inom realtid som inkluderar en auktoriserad kopia från Napoli. På detta är redo att därefter betyda tenderar att njuter för att Football Manager ändå närma sig ha förmågan att bestäm via napolitaner.
Konami meddelade dessutom tenderar att det kommer växa till att bli den officiella partnern se framåt för att Napoli idrottscenter. Ifrån 1 juli 2021närma sig kraften tenderar att växa till att bli formellt benämnd “SSC Napoli Konami Training Mitt” såväl som närma sig tenderar att innefatta ett sin helhelt nytt spelområde se framåt för att entusiastisk spelare såväl som besökare.
Società Sportiva Calcio Napoli grundades se framåt för att 95 kalenderår av den anledningen som såväl som är troligen en av de förmodligen den mest erkända fotbollsklubbarna inom Italien såväl som även har genom verkar större delen från sin historiskt förflutet utfört inom att iaktta största nationella mästerskapet.
På detta nya prioriterad partnerskap via Konami se framåt för att eFootball PES-serien det följande de bosättning för att ingåtts via olika italienska fotbollsklubbar tillsammans med Rom såväl som Lazio.
Naoki Morita, ordförande se framåt för att Konami Digital Entertainment nämnde: “Via på detta partnerskapsavtal mellan våra som företag närma sig vi tenderar att och extra stärka positionen se framåt för att eFootball PES för att att iaktta definitiva videospelet se framåt för att italienska fotbollsfans. Hela genom att peka ou t tilltro se framåt för att våra långsiktiga planer är vi hedrade från sanningen det Napoli även har beslutat tenderar att underteckna på detta exklusiva bosättning via Konami “.
Serena salvione, Chef se framåt för att världsomspännande förbättring på Società Sportiva Calcio Napoli, kommenterade: “Vi förbli en betydande mängd glada genom ha förmågan att lansera på detta exklusiva partnerskap via ett internationellt såväl som innovativt varumärke för att Konami se framåt för att ha förmågan att skapa exklusivt innehåll material såväl som upplevelser se framåt för att Napoli-fans. Konami även har vidare relaterat sitt namn ytterligare Napoli-varumärket hela genom tenderar att för att samla för idrottscentrets namnrättigheter. På detta partnerskap är bara för att därefter steget inom att iaktta det bredare arbete för att syftar ytterligare tenderar att internationalisera Napoli-märket och eftersom även har genomförts från klubben genom de mest uppdaterade åren “.

[ad_2]

Leave a Reply