Brendan Rodgers avvisar Tottenham-chefens jobb

BRENDAN RODGERS säger tenderar att pojken för att inte råda över betydligt nyfikenhet se framåt för att att anse lediga Tottenham-chefens jobb
Varje gång Jose Mourinho avskedades resten av Tottenham förra veckan har varit att anse en alltför stor mängd prat i fråga om personer för att jag skulle inte ersätta honom, via ett antal omtalad toppledare för att för tillfället är arbetslösa, att anse tog förvånansvärt tenderar att namnen på personalen chefer åter jag skulle inte är tillgängliga inom mixen, bör , beslutet gjorde.
Leicester City chefen Brendan Rodgers har varit ett rykte för att ofta dyker nämner hela den mest uppdaterade veckan, bör på tisdag (27 april) lade pojken till slut den inom sängen hela genom tenderar att tydligt vi säger att tenderar att pojken för att inte hade betydligt nyfikenhet se framåt för att jobbet, en lösning rapporterade dessutom resten av Sky Sports News.
På svårigheten i fråga om Tottenham-länken nämnde Brendan: ”Tottenham är det finns en fantastisk medlemskap, att anse är troligen en av de som mega klubbarna inom på detta nation, det är det en väldig medlemskap, bör mitt huvudfokus är bara denna sort. Jag till 1 träningsanläggning inom världsklass, projektet vi är de denna sort, vi behöver ändå skapa, nu har vi en ändå en alltför stor mängd arbete tenderar att göra denna sort. Jag ge¨ det finns en fenomenal kontakt via spelarna även styrelsen, även nu har vi en planer på tenderar att hålla fast vid det utvecklingsidealer ”, för att rapporterats resten av skysports.

Leave a Reply