Sociedad slog Eibar ytterligare baksidan från tabellen

Fotbollsspelare Real Sociedad de som firade det finns en minimal seger borta ytterligare Eibar genom användning av 0: 1 inom La Liga 32: a omgången.

Målskytten vänta valet vänta laget med ursprung i hemmahörande i San Sebastian hade varit Aleksander Isak (Alexander) inom den 26: e minuten.
Genom användning av denna seger även har Sociedad stärkt sin placera på 5:e tillräckligt med utrymme genom användning av 53 poäng dessutom även har är faktiskt tre fler än Betis på 6:e tillräckligt med utrymme.
Eibar är övertygande sist genom användning av 23 poäng dessutom sju poäng skiljer den med ursprung i hemmahörande i den säkra zonen, som är ett massivt hål ta hänsyn 5 omgångar vistelser ytterligare den tipsa från mästerskapet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 4 =