Shearer och därav Henry närma sig är benägna att “öppna” Premier League Hall of Fame

Alan Shearer och därav Thierry Henry är de som första fotbollsspelarna för att förflyttar kommer in inom den engelska Premier League Hall of Fame. Ett område inom Hall of Fame är redo att ges ytterligare ivrig spelare för att råda över utfört på den starkaste rankningen inom engelsk fotbollsfolks av den anledningen som starten 1992. Så att visa sig vara nominerat är att anse ett villkor är benägna att det fungerar inom pension senast 1 augusti 2020.

Alan Shearer är det finns en före anfallare se fram emot Blackburn och därav Newcastle. Shearer fortsätter att vara toppscorer inom Premier League. Inom sin yrke spelade mannen 441 matcher, gjorde 260 mål som.
Thierry Henry ägde rum inträffade inom Premier League 1999 med ursprung i hemmahörande i Juventus. Pojken nakna Arsenal-tröjan inom 5 säsonger. Pojken spelade 258 matcher, gjorde 175 mål som. Henry är de perfekta målskytten inom Arsenals historiskt förflutet. Pojken ledde laget för att mottagit mästerskapet utan ut en nederlag hela säsongen 2003/2004.
Tillsammans med Shearer och därav Henry är 23 olika ivrig spelare berättigade för att delta inom Hall of Fame. Sex närma sig är benägna att väljas från fansen ikväll hela showen “Sky Sportaktiviteter”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 11 =