Jag erbjuder du det finns en ledtråd

0

CW även har lanserad sammanfattningen resten av “Inom’ll Give You A Clue”, att anse trettonde avsnittet resten av olika säsongen resten av Batwoman. Avsnittet sänds söndagen den 9 maj men även närma sig är benägna att låt oss det finns en fiende av Sophies dagen innan idag återvända men även ingripa Ryans liv dessutom. I själva verket närma sig denna oväntade återkomst det som får sanktioner se fram emot allihop olika karaktärer.

På CW: s officiella kanaler står att anse: “När som helst Sophie (Meagan Tandy) står gå igenom det finns en fiende av att anse dagen innan idag, har fått Ryan (Javicia Leslie), Mary (Nicole Kang) men även Luke (Camrus Johnson) berörda inom skurkens deltar i. För tillfället bli annorlunda utfärdar varje gång Alice (Rachel Skarsten) är inom svåra omständigheter men även Jacob (Dougray Scott) av kontinuerligt är benägna att fundera genom det hela för att hände. Marshall Virtue regisserade avsnittet skrivet resten av Caroline Dries men även Natalie Abrams. “
Generellt den nya säsongen resten av Batwoman även har reserverat ett antal överraskningar se fram emot de flesta av folket. För att inte bara för att hade varit vi tvungna är benägna att vi säger att ajöss ta sig an huvudpersonen inom den primära säsongen efter att anse Ruby Rosa även har valt är benägna att vi säger att ajöss resten av personliga orsakar ta sig an rollen för att Kate Kane, märkte vi dessutom ankomsten resten av Ryan Wilder för att tog rollen för att Batwoman. Inom på ett tag del även har vi dessutom kom på att anse Kate är ej förfall inom flygkraschen innan genom säsongen hålls hon fången men även är faktiskt spelad resten av Kryptons Wallis Day.
Vad förväntar sig du kan dig av det följande Batwoman-avsnitt? Berätta se fram emot oss inom kommentarerna!

[ad_2]

Leave a Reply